divendres, 7 de gener del 2011

BERNARD NADLER


BERNARD NADLER
Bernard Nadler

DADES I XIFRES
Temps a l'illa:
    Post-Oceanis: 101 dies
    A Dharma: mes de 3 anys
    Post-accident: molts anys
Ciutat d'origen: Buffalo, Nova York
Habilitats: Codi morse, cirugía
Li agrada: Phil Collins



En Bernard Nadler era un dentista amb consulta privada i el marit de la Rose Henderson Nadler. Solter als 56 anys,en Bernard estava content amb la seva vida, resignat en que mai coneixería la la dona perfecte. Tanmateix, el destí va intervenir en una tarda freda d'hivernen la que va descobrir una dona necesitada d'ajuda per moure el seu cotxe, enganxat a la neu. Mentres l'ajudava, va caure de morros contra el terra. Ella es va presentar com la Rose i el va invitar a prendre un cafè i així va ser com en Bernard va conèixer a la seva ànima germana. Sense que els importés el cancer, els accidents d'avió, els atacs de "los otros" o els salts en el temps, en Bernard i la Rose van permanèixer concentrats en la serena i potent força del seu amor, que era l'unic que els importava en aquella illa destinada a convertir-se en la seva llar permanent.

UN IDIL DEVASTADOR
En Bernard, enamorat a l'instant, va seguir festejant amb la Rose durant cinc mesos. Mentres es trovaven de viatge per les cascades del Niagara, es va agenollar per demanar-li que es casés amb ell. Desgraciadament, ella li va confesar que el càncer contra el que estava lluitant havia arribat a una fase terminal, però ell de totes maneres li va demanar que li donés una resposta. ella va acceptar i la parella es va casar poc després. En Bernard, que li feia por perdre-la, va traçar el seu propi pla desesperat per salvar-la. En la seva lluna de mel, va portar a la Rose a Uluru, a Australia, on havia demanat una cita amb l'Isaac, un curandero. En Bernard estava ple d'esperança, i la Rose la va alimentar encara més quan li va dir que l'Isaac l'havia curat. Desesperat per creure's-ho, l'home estava llest per començar de nou quan es van embarcar al vol 815 d'Oceanic per tornar a casa.



"Doncs morirem. Només volem estar junts. Al final és el que importa"







TROBAT EN UN ARBRE
Quan la secció de cua es va separar de la resta de l'avió, en Bernard es va veure tirat a la jungla mentres seguia lligat al seu seient. Va aterrar sobre d'un arbre i va ser posteriorment quan va ser rescatat per Ana Lucía Cortez i en Goodwin Stanhope. El dentista estava molt preocupat per no trobar a la seva dona, la Rose, viva o morta.Va acabar per tenir que tornar-se a centrar en sobreviure juntament amb els seus companys de les incursions de "los otros". Quan van descobrir l'estació de "La Flecha", en Bernard va aconseguir que la ràdio que hi havia dins funcionés i va poder comunicar-se breument amb en Boone Carlyle avans de que Ana Lucía interrumpís la transmissió.

Quan en Jin, en Sawyer i en Michael van aparèixer atrets per la corrent, En Bernard va saber per fi que la Rose estava viva en el campament principal de la platja.
Eufòric, en Bernard, va emprendre la marxa cap a la platja per trobar-se amb l'altre campament i estar al costat de la seva dona.
Cincuanta dies després de l'accident, els Nadler van poder reunir-se i estar una altre vegada junts per fí.



ELS NÚMEROS D'EN BERNARD
El seient d'en Bernard al vol 815 d'Oceanic era el 23E


BONES INTENCIONS

Mentre s'instal.lava per viure amb els supervivents de la platja, va manifesar la decepció pel que considerava una actitud complacent del perquè el van rescatar. Va arribar un moment en el que va tractar de reunir varis voluntaris per crear una enorme senyal de socors (S.O.S.) a la platja a base de roques. Es van presentar 15 persones, però aquest número es va reduir ràpidament quan es van cansar de les instruccions d'en Bernard. Frustrat, va parlar amb la Rose, que li va confesar que havia dit una mentida a Australia i que pensava que l'illa era la que l'havia curat. Ell va comprendre llavors la seva reticència a anar-se'n i li va prometre que mai marxaríen.

Quan en Jack Shepard va tenir un atac d'apendicitis, en Bernard va ajudar a la Juliete Burke durant la operació ja que la seva experiència previa com a dentista en fer servir anestèsia local li va permetre sedar a en Jack amb cloroform.

Quan en Benjamin Linus va moure la illa, en Bernard va perdre la Rose durant un instant, però van acabar per retrobar-se a la platja i van decidir quedar-se juntament amb la resta de supervivents. En Bernard va tenir algunes dificultats per encendre un foc, i quan per fí ho va aconseguir, el vent el va apagar de nou. Llavors "los otros" van atacar el campament amb fletxes flamejants i els Nadler van fugir cap a la jungla.

PAU A L'ILLA
Quan la parella es va veure traslladada als anys seixanta, van decidir separar-se de la resta dels supervivents i van crear-se una nova vida apartada de tot el que pasava a l'illa.
En Bernard va contruir una petita cabanya i tots dos van recollir varis materials de Dharma per sortir endavant.
El dentista es va deixar creixer la barba i es va alliverar de la seva angoixa per poder valorar i disfrutar cada moment que pasava amb la Rose i amb el seu gos adoptiu, en Vincent.

Mes endavant, en Bernard, que anava amb en Vincent, va trobar a el Desmond al fons d'un pou. El va ajudar a sortir i el va portar a casa seva, on li van oferir un petit descans. En Bernard es va emportar a en Vicent a pescar, però va tornar amb l'home de negre, que va amenaçar de matar-los a tots dos si en Desmond no marxava amb ell. En Desmond només va accedir despres d'assegurar-se que la parella estaria fora de perill.

CURIOSITATS D'EN BERNARD
  1. En Bernard ha aparegut en 24 episodis.
  2. De tots els personatges principals, no ha conegut ni a en Walt ni en Ben, va parlar amb en Bonne (per ràdio) però no el va conèixer amb persona.
  3. Juntament amb la Rose, es el primer personatge secundari en tenir Flashbacks.
  4. Va ser el disetè personatge en tenir Flashbacks i va ser l'últim dels supervivents de la cua en tenir Flashbacks.








"Soc dentista, no soc Rambo."











"Ens han trobat."

En Sawyer la Juliette i la Kate li van agrair a la Rose i a en Bernard la seva ajuda avans de seguir amb la recerca d'en Jack.












Les cares d'en Bernard.
















Signatura i dedicatòria d'en Bernard.















En Bernard i la Rose avans de l'accident a Australia.













En Bernard salva a la Claire de ser aixafada per la porta de "Quarentine" de l'estació "El Cisne".








Porta de "Quarentine" que va estar a punt d'aixafar a la Claire.





En Bernard demostrant les seves habilitats com a tirador.







En Jin i en Bernard pescant.









Bernard treballant de dentista.









Firma de Sam Anderson interpretant a en Bernard.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada